Тук има 447 895 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, област Бургас, гр. Поморие • 93 500 EUR • ID 92381679 — holmes.bg - [2]
5 Увеличи

Продава 3-стаен област Бургас, гр. ПомориеID: 92381679

Виж на картата
93 500 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 88 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • В строеж / С преход / Асансьор / Тухла, 92381679
Допълнителна информация:
Уважаеми клиенти,
Имам удоволствието да ви представя апартаментен комплекс един съвременен архитектурен проект, разположен в град Поморие, в близост до Поморийско езеро. Този проект е класифициран като клас ' А' и предлага уникална комбинация от модерна архитектура, енергийна ефективност и изискан стил, съчетани с удобство и безопасност.
Ето някои от ключовите характеристики на нашия проект:
Разнообразие от апартаменти: Сградата се състои от двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, които се предлагат ' до ключ' или с възможност за довършване и обзавеждане по ваш вкус.
Сграда с гаражи и паркоместа: Включени са 26 наземни гаража и 16 паркоместа в двора на сградата, осигуряващи удобство и сигурност за всички жители. При закупуване на два самостоятелни обекта в сградата получавате отстъпка в размер на 1000 евро от общата цена.
Схема на плащане: 1 вариант - 102300Е, 2 вариант - 97900Е, 3 вариант - 93500Е. Цени на паркоместа от 11. 800Е до 15. 000Е. Цени на гаражи от 21800Е до 46000Е
Удобства за комфорт и безопасност: Сградата е оборудвана с асансьори, осигуряващи достъп до наземния паркинг с автоматични врати и резервно електрозахранване. Качествените дограми, стъклопакети и модерните системи за сигурност гарантират вашето спокойствие и комфорт.
Отлична локация: Разположен в бързо развиващ се район на Поморие, близо до центъра, рехабилитационния център, Поморийско езеро и морето. Комплексът предлага идеалната комбинация между оживен район и спокойствие в дома ви. До летище Бургас се стига само за 15 минути (10 км).

Персонализиран подход: Разнообразните планове на апартаментите са щателно изработени, за да отговорят на вашите изисквания и предпочитания, като ви предоставят възможността да изберете най-подходящия вариант за вас и вашето семейство.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация или да запазите своя апартамент' . Нашите експерти са готови да ви помогнат с всичко необходимо за успешната реализация на вашата инвестиция в съвременен и комфортен дом в Поморие.

Срокът на завършване на проекта е декември 2025 година.
Разходи на общите части 150 евро на година !

Ние осъзнаваме, че всеки купувач има отличителни изисквания. Следователно, плановете са щателно изработени, за да съответстват на вашите предпочитания, осигурявайки персонализиран подход при придобиване на апартаменти в строеж.
Тези планове са предложени, за да предложат гъвкавост и набор от опции, което ви позволява да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и финансови възможности.
Важно е да имате предвид, че всички данни за плащане са обвързани с условията, посочени в договора за покупка. Спазването на посочените срокове е наложително за безпроблемна и успешна сделка.
Нашият ангажимент е да рационализираме процеса на придобиване на вашия нов дом, като го направим възможно най-гладък.

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

CREDITERA Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ БЕЗПЛАТНО!!!
ЗАЯВЕТЕ при нас искане за финансиране от всички Банкови институции! Кредитиране на избрания от Вас имот!
Обадете се още сега!
Заредени с добро настроение и приятелско отношение Ви каним, да реализираме заедно Вашите очаквания!
ВЕЧЕ СМЕ НАД 360 КОНСУЛТАНТИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В ЕРА - СТАНИ ЕДИН ОТ НАС !

Оферта 2301748
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 18:02 на 29 март, 2024 год. Обявата е посетена 11 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ПОМОРИЕ ПРОПЪРТИ БГ
ЕРА ПОМОРИЕ ПРОПЪРТИ БГ
град Бургас, гр. Поморие ул. Стефан Стамболов 2

Офис телефони: 0897877930
Телефон: 0897877930

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: