Тук има 448 019 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  4-стаен, град Варна, Виница •  298 512 EUR • ID 50640672 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 4-стаен град Варна, ВиницаID: 50640672

Виж на картата
298 512 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 152 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / В затворен комплекс / Възможност за дан. кредит / Тухла, 50640672
Допълнителна информация:
ЛУКСОЗЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС !!! МОРСКА ПАНОРАМА !!! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ !!! ПЕРФЕКТЕН ДОСТЪП !!!

Нова Хоум Ви предлага за продажба много светъл четиристаен апартамент в нов жилищен комплекс от затворен тип, разположен в непосредствена близост до курорта Св. Св. Константин и Елена.

Жилището се намира на четвърти етаж в нова сграда с модерна визия.
Апартамента се състои от входно антре, просторен дневен тракт с кухненски кът с излаз на тераса, две спални ( всяка с гардеробна ), две бани с тоалетни и прилежащо избено помещение.

Жилището се издава по БДС с монтирана входна врата, изградени ВиК и ел. инсталации.
Комплекса от затворен тип обединяващ три жилищни сгради с общо 272 апартамента и подземни паркинги и гаражи със станции за зареждане на електромобили. Към имота има възможност за закупуване на подземно паркомясто или гараж.
Достъпа до подземните паркоместа се осъществява със Smart системи за управление за вход и изход с бързи и безшумни гаражни врати с 2 секунди за отваряне. Всички подземни паркоместа са с топла връзка с асансьор от всеки вход.

Комплекса е изключително подходящ за семейства търсещи спокойствие и чист въздух. За удобство на живущите комплекса ще разполага с - релакс център, закрит фитнес, открит басейн със солена вода, детска площадка, зала за йога, ресторант, салон за красота, дентална клиника, аптека и магазини.
50 % от терена са проектирани с богато озеленени площи с ниски и високи растения и дървета, малки алеи, зони за отдих и игра ще ви гарантират пълноценни моменти с вашето семейство.
При изграждането на комплекса са заложени най-съвременни технологии и висококачествени строителни материали отговарящи на програма за Енергийна ефективност клас А.
Разнообразие от луксозно завършени до ключ двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти със широки панорамни тераси. Апаратменти и мезонети със собствена зелена градина.

Проекта е дело на строително-инвестиционна компания с дългогодишен опит, с успешно реализирани над 20 проекта, с концепция и цел качество и комфорт дълги години.

Имотът е подходящ както за живеене така и за инвестиция, поради непосредствената си близост до главни пътни артерии, автобусни спирки, големи супермаркети, детски градини и училища.

Нова Хоум съдейства на своите клиенти до нотариалното изповядване на сделката, за отпускане на кредит с преференциални условия към всички водещи банки на пазара, както и за ремонтни и довършителни дейности /завършване до ключ/ на преференциални цени.
За повече информация, коментари и огледи: Живко Желязков 0894 34 72 52 (телефон от 8:30 до 21:30), (viber и whatsapp +359894 34 72 52 денонощно).
За да разгледате още актуални оферти в гр. Варна, можете да посетите сайта на агенцията - www.novahome.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:23 на 8 май, 2024 год. Обявата е посетена 54 пъти
Брокер:
Брокер Живко Желязков Живко Желязков

Личен телефон: +359894347252

Още оферти от Живко Желязков:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция НОВА ХОУМ
НОВА ХОУМ
град Варна, гр. Варна, ул. 'Топола' 26

Офис телефони: 0898508787
Телефон: 0894347252

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: