Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена • при запитване • ID 32912718 — holmes.bg - [2]
5 Увеличи

Продава Къща град Варна, к.к. Св.Св. Константин и ЕленаID: 32912718

Виж на картата
при запитване
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 227 m2
  • Особености
  • В строеж / С гараж / Контрол на достъпа / Тухла, 32912718
Допълнителна информация:
ИМОТИ БЪЛГАРИЯ предлага за продажба луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи, разположен сред много зеленина, чист въздух, в близост до морския бряг на к. к. Св. Св. Константин и Елена. Местоположението на комплекса гарантира тишина, спокойствие и комфорт за своите обитатели. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, осигуряващо прохлада през лятото, и топлина и светлина през зимата. Сградите са със съвременна, изчистена визия, която едновременно изразява както чувството за връзка с природата, така и за уют и сигурност. В благоустроен район с много зеленина, и само на 400 метра от морския бряг, къщите са удобни както за целогодишно живеене, така и за ваканционен имот.
На площ от близо 18 декара са проектирани 28 къщи, всяка с прилежащо дворно място към нея между 500 и 700 кв. м. Предлагат се за продажба 4 типа къщи, като всички се характеризират с много простор на стаите и функционално разпределение на площите. Къщите са двуетажни, с дневна с кухненска част на първи етаж и три спални на втори етаж. От дневната се излиза на голяма веранда, която може да се трансформира в зимна градина през студените месеци. Предвидени са термопомпи с подово отопление за осигуряване на топлина през зимния сезон. Разположението на стаите е съобразено с изложението - всички стаи за обитаване са на юг/югоизток за максимално възползване от слънчевите лъчи. Допълнително удобство осигурява предвиденият гараж към всяка къща подземен или на терен.
Къщите се продават завършени по БДС. Без такса за инфраструктура.
Къщите се продават завършени по БДС. Без такса за инфраструктура.
Купувайки къща в комплекса, ще имате възможност да се възползвате от всички очарователни привилегии на курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена богата зеленина и чист въздух, тишина и спокойствие, море и лековити минерални извори, съвременни СПА центрове с грижа за здравето. Не просто къща, а дом, заобиколен от всичко това!
Не се колебайте да се свържете с нас, за да ви запознаем с наличните за продажба къщи и цялостната информация за проекта. тел. :0889666636
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 21:15 на 12 април, 2024 год. Обявата е посетена 55 пъти
Агенция:
Агенция ИМОТИ БЪЛГАРИЯ
ИМОТИ БЪЛГАРИЯ
град Варна, бул. 'Мария Луиза' 42

Офис телефони: 052/600000; 0889/699333
Телефон: 0889666636

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: